Besteedt zorg aan uw tuin

Nieuws

Gezocht: allround hovenier met groen hart!

Gezocht: allround hovenier met groen hart!

Vind jij het leuk om met collega's duurzame tuinen aan te leggen? En onderhoud je ook graag zelfstandig grote en kleine tuinen? Dan bieden wij jou een enthousiast team en goede arbeidsvoorwaarden! Want voor ons team zijn wij nog op zoek naar een Allround Hovenier voor aanleg en onderhoud!

Lees verder

Waar we goed in zijn

Aan het begin van 2020...

Aan het begin van 2020...

De afgelopen jaren, maar zeker ook in 2019, is het klimaat veel in het nieuws geweest. Naast de klimaatdoelen denk ik ook aan aanverwante zaken zoals de stikfstofcrisis en de PFAS problematiek. Aan de ene kant is dit voor ons toch echte 'ver-van-ons-bed' problematiek omdat zoveel zich op nationaal en wereldniveau zich afspeelt. Aan de andere kant hebben wij als groenmensen toch ook veel te maken met onder meer natuur, biodiversiteit en regenwater(overlast). Nu heb ik bepaald niet de illusie dat wij als hovenier de wereld kunnen en gaan redden, maar wel vind ik dat wij een belangrijke rol hierin hebben. Omdat wij als groenmensen gevraagd worden om tuineigenaren te adviseren over welke keuzes zij moeten maken voor hun tuin. En als hovenier kan en mag ik ze meenemen in oplossingen die beter zijn voor mens, natuur en milieu!

Om u als opdrachtgever nog beter te informeren over duurzame oplossingen voor de tuin gaan wij ons voorterrein opnieuw inrichten. Hier laten wij zien wat er allemaal kan met regenwater. Onder meer hoe regenwater ondergronds en bovengronds opgeslagen en hergebruikt kan worden, maar ook hoe regenwater een plaats kan krijgen in de tuin. Verder wordt de tuin groen en kleurrijk ingericht waarbij er aandacht is voor biodiversiteit en we nestelplaatsen gaan maken voor onder meer insecten en vogels. Ook komen er voor onze bezoekers twee groene parkeerplaatsen en daarnaast laten we verschillende voorbeelden zien van meer (digitaal) gemak in de tuin. Ik kan nog niet alles benoemen, maar de komende tijd neem ik u graag met beeldmateriaal mee in de veranderingen. En uiteraard bent u altijd welkom om de voortgang te komen bekijken!

Met ons team van vakmensen werken we graag aan een duurzamere tuin. En met zichtbare voorbeelden willen we u vanaf 2020 daar graag in meenemen! 

 

 

Reacties

Plaats reactie


Antispam Ververs afbeelding

Vul bovenstaande tekens in