Besteedt zorg aan uw tuin

Maatregelen Corona-virus

Maatregelen Corona-virus

Het Corona-virus heeft Nederland in zijn greep. Vanuit Hoveniersbedrijf Stip nemen wij ook onze verantwoordelijkheid om de verspreiding van het Corona-virus zoveel mogelijk tegen te gaan. Graag brengen wij u op de hoogte van onze aanpak. Indien er zich nieuwe ontwikkelingen voordoen zullen wij dit ook op deze pagina plaatsen.

Op dit moment kunnen wij onze werkzaamheden nog uitvoeren. Met het oog op de gezondheid van onze medewerkers en onze opdrachtgevers hebben we de volgende maatregelen genomen:

  • Onze medewerkers zijn uitgebreid geïnformeerd over de maatregelen en adviezen van de GGD en RIVM. Zij letten extra op hygiëne en houden afstand van derden.
  • De medewerkers brengen hun pauzes buiten of in de werkauto door en niet meer bij de klant in huis.
  • Bij ziekteverschijnselen melden onze medewerkers zich ziek en komen niet op de projectlocatie.
  • Afspraken met klanten worden zoveel mogelijk telefonisch of per mail gedaan. Afspraken met klanten in de tuin gaan alleen door met beider toestemming.
  • Toevoeging 23 maart 2020: onze medewerkers starten de ochtend in kleine groepjes op ons bedrijf om zo min mogelijk contact momenten onderling te hebben. De medewerkers werken daarnaast zoveel mogelijk in vaste teams. De wekelijkse vrijdagmiddagborrel laten we ook niet meer doorgaan. 

De werkzaamheden voeren wij waar mogelijk volgens afspraak uit. Door deze omstandigheden kan het voorkomen dat de vooraf besproken planning wijzigt, uiteraard zullen wij u daar zo goed mogelijk over informeren. Mocht u vragen hebben, twijfel dan niet en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons of bel naar 0577 - 49 18 51.

 

Met duurzame groet,

 

Bertus, Cobi, Henriekus en medewerkers Hoveniersbedrijf Stip