Besteedt zorg aan uw tuin

Steven met pensioen!

Steven met pensioen!

Dinsdag 25 mei 2021 is het dan eindelijk zover, de eerste pensioendag van Steven! Op 20 mei 1985 kwam hij bij ons bedrijf in dienst en 36 jaar later verlaat hij ons familiebedrijf. Maar wie is Steven eigenlijk? Lees hier meer over Steven. En meld u hier aan voor zijn afscheid van ons bedrijf!

Wie is Steven?

Voor diverse opdrachtgevers is Steven wel een bekende verschijning. Na zoveel jaren binnen ons bedrijf te hebben gewerkt is hij al bij veel klanten geweest. Maar lang niet iedereen weet dat Steven niet alleen binnen ons familiebedrijf werkt maar ook familie is! Steven is de oudere broer van Bertus en heeft daarnaast ook nog bij zijn vader, de oprichter van ons bedrijf, gewerkt. Al met al werkt hij dus eigenlijk meer dan 40 jaar bij Hoveniersbedrijf Stip! De liefde voor alles wat groeit en bloeit is hem met de paplepel ingegoten. We zijn trots en dankbaar dat hij tot op de dag van vandaag deze vakkennis binnen ons bedrijf heeft mogen uitoefenen!

Afscheid nemen

Een medewerker met een dergelijke staat van dienst kunnen en willen we niet zomaar laten gaan. Ook willen wij u als relatie de mogelijkheid geven om afscheid van Steven te nemen. Donderdag 20 mei is zijn laatste werkdag en daarom organiseren wij zijn afscheid op zaterdag 22 mei. Vanwege corona is het helaas niet mogelijk om een receptie bij een restaurant aan te bieden, vandaar dat we u de gelegenheid geven om op zaterdag 22 mei bij ons op het bedrijf van hem afscheid te nemen. We organiseren hiervoor van 10 tot 12 uur een ‘drive thru’ zodat u bij ons op het terrein vanuit de auto (en dus corona-proof) afscheid van Steven kunt nemen. Meldt u wel vooraf hiervoor aan. Zo kunnen wij zorgen voor een gestroomlijnd afscheid en een hapje en drankje voor onderweg!

Afscheid Steven - meld u hier aan!

Afscheid Steven - afbeelding 1 van 4Afscheid Steven - afbeelding 2 van 4

Afscheid Steven - afbeelding 3 van 4Afscheid Steven - afbeelding 4 van 4