Besteedt zorg aan uw tuin

Uw tuin sterk de winter in

Uw tuin sterk de winter in

Het najaar is weer begonnen. De eerste herfstorm hebben we weer gehad, de dagen worden korter en het blad begint te vallen. Maar dat betekent niet dat er niets meer te doen is in de tuin, juist niet! Behalve nieuwe aanplant is het ook belangrijk dat bestaande planten en gras sterk de winter in gaat. Daarom ben ik erg blij met het nieuwe product van ECOstyle voor de tuin, namelijk Nutri-Najaar!

A20171011 Sterk het najaar in 03an het eind van de zomer introduceerde ECOstyle het product Nutri-Najaar. Tot nu gebruikten wij in het najaar de enkelvoudige meststof Op-Maat K, een meststof die vrijwel alleen Kalium bevat. In het najaar heeft een plant extra behoefte aan kalium. Kalium (één van de basisvoedingsstoffen voor de plant) is, in tegenstelling tot stikstof en fosfaat, geen bouwstof, maar beïnvloedt de stevigheid van de plant. Kalium zit vooral als ion in het celvocht en versterkt de celwanden, wat de plant sterk maakt tegen weersinvloeden in het najaar. Een kaliumtekort is te herkennen aan afsterving beginnend aan de randen van het blad.

Met Nutri-Najaar is er nu een veel completere meststof voor het najaar. En net als de andere ECOstyle meststoffen is dit ook een 100% natuurlijke meststof. Geef de tuin daarom een najaars-boost door te bemesten met Nutri-Najaar, dit nieuwe en innovatieve product van ECOstyle. Deze nieuwe meststof heeft naast een hoog kaliumgehalte een unieke eigenschap: toegevoegde kalk. De kalk voorkomt mosvorming en het hoge kaliumgehalte versterkt het gras. Daarom is Nutri-Najaar de meststof voor een gezonde en sterke plant in het najaar en een goede voorbereiding op het voorjaar! 

Reacties

Plaats reactie


Antispam Ververs afbeelding

Vul bovenstaande tekens in