Besteedt zorg aan uw tuin

Personeelsdag 2019

Personeelsdag 2019

Afgelopen vrijdag was weer onze jaarlijkse personeelsdag. Deze dag zijn we 's middags begonnen met een spannende activiteit, een escaperoom! Vervolgens hebben we een presentatie en rondleiding gehad op het bedrijf van onze leverancier van Groen-Compost, Tuinturf en Bomengrond: Heicom. De dag hebben we afgesloten met een buffet bij de Chinees.

The Olde Mine - Escape Room

Vrijdagmiddag is onze personeelsdag gestart in 't Loo / Oldebroek bij Het Buitencentrum. Voorzien van een helm en een mijnlampje zijn we via een wirwar aan gangen de goudmijn ingegaan. In de escape room zijn we op zoek gegaan naar hints, hebben we puzzels opgelost en goed samengewerkt met een gedeelte van de crew die in de commandoruimte bleef. Ook de groep in de commandoruimte had diverse opdrachten op te lossen. Met elkaar hebben we ervoor gezorgd dat we net voor de eindtijd alle codes hadden gekraakt en de escape room konden verlaten. Missie geslaagd!

Bedrijfsbezoek Heicom

Direct vanuit de escape room zijn we vertrokken naar Heicom, onze leverancier van Groen Compost, Tuinturf en Bomengrond. Na een kop koffie en een stuk gebak kregen we een uitgebreide bedrijfs- en productpresentatie van Hans en Marcel. Met Heicom delen wij de visie dat de bodem de basis is voor alle beplanting. Mooi om te zien welke producten ontwikkeld zijn voor met name de stedelijke omgeving om beplanting goede groeimogelijkheden te geven voor een lange en gezonde toekomst. Tenslotte hebben we ook een rondleiding gehad over het terrein en diverse producten bekeken.

Jubilea 

Deze personeelsdag hebben we afgesloten met een Chinees Buffet in restaurant Ho Wah in Elspeet. Hierbij zijn ook onze medewerkers aangeschoven die met name op zaterdag zorgen voor het onderhoud van de auto's en het terrein en ervoor zorgen dat de kantoren en bedrijfsgebouwen inwendig ook schoon blijven. Tijdens dit diner hebben we ook aandacht geschonken aan twee jubilarissen. Onze eerste jubilaris is Rolf die inmiddels 12,5 jaar in vaste dienst is als hovenier. Hij heeft naast een cadeau ook een oorkonde van de VHG uit handen van Bertus ontvangen. Daarnaast werkte ook Marian 12,5 jaar bij ons in de privé woning en bedrijfsgebouwen. Ook zij werd verrast met een cadeau en een bos bloemen. Een mooie afsluiting van een leuk dag met ons enthousiate team! En natuurlijk een prachtig begin van de zomervakanties! 

P.s. De zomervakanties zijn dan wel begonnen, maar wij blijven gewoon door gaan. De zomervakanties zijn onderling verdeeld zodat er tot half september altijd enkele medewerkers beschikbaar blijven. 

Tot slot een kleine fotoreportage van de personeelsdag.   

20190628 Teamuitje jubileum 1

 20190628 Teamuitje jubileum 2

 

 

 

 

 

 

20190628 Teamuitje jubileum 3

20190628 Teamuitje jubileum 4

 

 

 

 

 

 

 

20190628 Teamuitje jubileum 5

20190628 Teamuitje jubileum 6

 

 

 

 

 

 

 

20190628 Teamuitje jubileum 7

20190628 Teamuitje jubileum 8

 

 

 

 

 

 

 

20190628 Teamuitje jubileum 9

20190628 Teamuitje jubileum 10

Reacties

Hoveniersbedrijf Stip
Het was een leuke dag! Al weer even geleden, maar mooi om op terug te kijken.
Hans
Leuk om nog even terug te zien/lezen hoe jullie dag is verlopen!

Plaats reactie


Antispam Ververs afbeelding

Vul bovenstaande tekens in