Besteedt zorg aan uw tuin

Jaarlijkse bijscholing

Jaarlijkse bijscholing

Ook onze hoveniers leren graag ieder jaar weer bij. Daarom heeft Hoveniersbedrijf Stip deze winter weer het nodige aan bijscholing gedaan. Naast de Levensreddende Eerste Hulp hebben we ons ook verdiept in de Flora en Faunawet en alle verplichtingen die wij daarbij hebben. 

Het grootste deel van de medewerkers heeft aan het begin van dit jaar weer de jaarlijkse opfriscursus gevolgd voor Levensreddende Eerste Hulp. Daarbij is ook reanimatie en het gebruik van de AED aan de orde geweest. Een praktische cursus gericht op ons hoveniersvak en gegeven door Kompas BHV

Daarnaast hebben we als compleet team de cursus Flora en Faunawet Bestendig Beheer Groenvoorzieningen gevolgd bij de Groene Welle. Omdat we dagelijks in het groen werken vinden we het belangrijk om met aanwezige flora en fauna rekening te houden. We werken daarom ook conform de gedragscode Bestendig Beheer Groenvoorzieningen. Onze uitvoerende medewerkers hebben de cursus op niveau 1 gevolgd, daarnaast hebben Bertus en Henriekus de cursus op niveau 2 gedaan. Met slechts één herkansing hebben we een mooi resultaat behaald!

Reacties

Plaats reactie


Antispam Ververs afbeelding

Vul bovenstaande tekens in