Besteedt zorg aan uw tuin

Verharding

images/Kennisbank/titelblokjes/Kennisbank_Button_Verharding.jpg

Houd het grind op z'n plek

Grindplaten EccoGravel

Houd het grind op z'n plek

Je kent het wel: een oprit waar grind op ligt. Als je hier vaak over heen rijdt, gaat het grind schuiven. Je krijgt sporen en kale stukken en op den duur vind je overal grind behalve op de oprit zelf. Op deze manier is het niet heel aantrekkelijk om grind te gaan toepassen in je tuin; het comfort is ver te zoeken. ECCOGravel biedt hier een goede oplossing voor waar wij graag de schijnwerper opzetten: grindplaten!

Lees meer

De Rembrandt onder de tegels

De Rembrandt onder de tegels

Het uiterlijk van sierbestrating zal nooit meer vanzelfsprekend zijn. Want de toonaangevende leverancier van sierbestrating MBI heeft een nieuwe categorie in sierbestrating gelanceerd: GeoProArte®! Deze nieuwe categorie maakt levensechte designs mogelijk dankzij de innovatieve, keramische toplaag. De ultieme designtegel van de toekomst!

Lees meer

Vakkundig keramische tegels leggen

Vakkundig keramische tegels leggen

Vakkundig keramische tegels leggen

Een trend in de tuin is het gebruik van keramische tegels. Prachtige producten met heel veel voordelen ten opzichte van betonproducten en natuursteen.  Keramische tegels zijn onder meer kleurvast, slijtvast en maatvast. Verder zijn de tegels goed vlekbestendig en verkrijgbaar in veel verschillende uitvoering. Tenslotte is de tegel ook vorstbestendig, maar dan moet deze wel goed gelegd worden. En dat is nog wel een vak apart!

Lees meer