Besteedt zorg aan uw tuin

Nieuws

WinterLicht in Nunspeet

WinterLicht in Nunspeet

In december staat Nunspeet in het teken van WinterLicht! Een sprankelend winterfeest in de dorpskernen Nunspeet, Elspeet, Vierhouten en Hulshorst. Van Sint tot Silvester wordt er van alles georganiseerd om voor een feestelijk invulling van de decembermaand te zorgen. En natuurlijk staat alles in het teken van Licht!


Als hoveniersbedrijf uit Elspeet en betrokken ondernemer bij WinterLicht laten we graag zien wat er in Elspeet allemaal te doen is: 

Woensdag 7 december, Open schilderles

Al enkele jaren geeft Enayatullah Sirat schilderles in Elspeet. Deze avond is gratis inloop voor iedereen die al eens wilde leren schilderen.                                               

20.00 – 21.30 uur in het Kulturhus

 

7 - 31 december, Elspeetse kunst in de etalageNieuws 20161201 WinterLicht Nunspeet

In Elspeet zijn veel kunstenaars actief geweest. Een aantal schilderijen uit het begin van de vorige eeuw zijn in deze decembermaand te bewonderen in Elspeet. Diverse winkels en het Kulturhus maken deze en andere kunst die bij Elspeet hoort zichtbaar!

19.30 uur rondleiding (start op De Brink) en toelichting bij de etalages

20.00 uur opening expositie in het Kulturhus door voorzitter Ondernemend Elspeet, alle kunst wordt tot eind december  geëxposeerd in de etalages en het Kulturhus.

 

Woensdag 14 december, Knutselmiddag ‘Maak je eigen winterlicht’

Ook aan de kinderen is gedacht! Deze woensdagmiddag kun je jouw eigen winterlicht maken, ’s avonds kun je met dit winterlicht meelopen tijdens de lampionnenoptocht in Hulshorst. Meedoen is gratis! Ook krijgt ieder kind op school een bouwplaat om zelf een lampion te maken en versieren!

14.00 – 16.30 uur in het Kulturhus

 

Vrijdag 16 december, Winkelen in Winterlicht

In wintersfeer staan er diverse kramen bij Plus van de Horst Supermarkt. Verder hebben de winkeliers leuke aanbiedingen en gezelligheid bij de winkels.

17.00 – 21.00 uur

 

Vrijdag 16 december, Lampionnenoptocht

Op vrijdagavond is er ook een lampionnenoptocht in Elspeet. Aan het begin van de wandeling krijgt ieder kind die zich heeft aangemeld een waxinelichtje op batterijen. Met deze lampionnen krijgen we een lange slier WinterLichtjes die Elspeet verlicht!

19.00 uuur, start op De Brink

 

Zaterdag 24 december, Kerstsamenzang

Ook dit jaar is er weer de traditionele kerstsamenzang. De Elspeets Fanfare zorgt voor de begeleiding van de samenzang, verder worden er een aantal gedichten voorgedragen. Bij de vuurkorven kan er genoten worden van warme chocolademelk en glühwein.

21.30 – 23.00 uur bij het Kulturhus

 

29 - 31 december, Oliebollen en appelflappenverkoop

Voor de afsluiting van 2016 is er de oliebollen en appelflappenverkooop door de Elspeets Fanfare.

09.00 – 16.00 uur bij de Plus van de Horst Supermarkt

 

Ook benieuwd naar wat er in de andere kernen van gemeente Nunspeet te doen is? Bekijk dan de speciale WinterLicht Krant en volg ook alle activiteiten op de Facebookpagina van Nunspeet Winterlicht!

 

Reacties

Plaats reactie


Antispam Ververs afbeelding

Vul bovenstaande tekens in