Besteedt zorg aan uw tuin

Nieuws

13 mei - Huis & Tuin Event Ermelo

Huis & Tuin Event Ermelo

13 mei - Huis & Tuin Event Ermelo

Bent u ook benieuwd hoe uw tuin duurzaam ingericht kan worden? Of wilt u weten hoe u regenwater kunt hergebruiken in uw tuin? En heeft u een vraag over het maken van een insectenhotel? Kom dan naar het Huis & Tuin Event in Ermelo! Op zaterdag 13 mei zijn er allerlei (duurzame) activiteiten te beleven op 't Weitje in Ermelo. En wij zijn er bij! 

Duurzame activiteiten & markt

Of het nu gaat om energiebesparing in huis, een klimaatvriendelijke tuin, biologisch eten of elektrisch vervoer, op allerlei terreinen kun je keuzes maken die beter zijn voor het klimaat en vaak ook interessanter voor de portemonnee. Tijdens het Huis & Tuin Event kunt u hier mee meer over zien en horen. En het gaat over meer dan alleen de tuin! Laat u bijvoorbeeld informeren door een onafhankelijke energieadviseur die je woning onder de loep neemt!

Heeft u vragen of zonnepanelen, een warmtepomp, een pelletkachel of andere duurzame maatregelen? De aanwezige bedrijven staan klaar om die te beantwoorden! Doorlopend is er een markt met lokale duurzame (food)producten. En allerlei Ermelose organisaties zijn aanwezig om je te informeren over sociale duurzaamheid. 

Wat is er te doen?

Wij van Hoveniersbedrijf Stip laten u graag zien wat er mogelijk is op het gebied van duurzaam tuinieren. Zo laten we u graag meer zien over het concept van de Levende Tuin. En omdat wij NL Professional zijn bij NL Greenlabel kunt u ook kennis maken met allerlei duurzame producten die u kunt gebruiken in de tuin. Uw tuinplan geven we graag vorm met onze 3D Tuindesigner teken software!

Verder krijgen de onderstaande thema’s volop aandacht tijdens het event. Ook voor kinderen is er veel te beleven, want voor hen zijn leuke en duurzame kinderactiviteiten op touw gezet!

  • Wonen

  • Food

  • Lifestyle

  • Levensloop flexibel wonen

  • Tuin

  • Mobiliteit

  • Energie besparen en opwekken

  • Ermelo Duurzamer van gemeente Ermelo

We zien u graag op het Huis & Tuin Event Ermelo! U bent welkom van 10.00 - 16.00 uur bij 't Weitje in Ermelo!

Reacties

Plaats reactie


Antispam Ververs afbeelding

Vul bovenstaande tekens in