Besteedt zorg aan uw tuin

Nieuws

19 mei 2019 - Huis en Tuin Event Ermelo

19 mei 2019 - Huis en Tuin Event Ermelo

Wilt u uw tuin duurzaam inrichten? Of heeft u liever niet zoveel werk met uw tuin en overweegt u een robotmaaier? Of heeft u last van een water op de verharding maar heeft u geen idee wat daaraan te doen? Kom dan naar het Huis & Tuin Event in Ermelo! Op zaterdag 11 mei zijn er allerlei (duurzame) activiteiten te beleven op 't Weitje in Ermelo. En wij zijn er bij! 

DUURZAME ACTIVITEITEN & MARKT

20190511 Huis en Tuin Event Ermelo 01

Op het Huis & Tuin Event ontdek je alles over duurzaam wonen, leven en genieten. Van 10.00-16.00 uur zijn er allerlei activiteiten voor jong en oud. En de toegang is gratis!

Zin in een lekkere wijn van druiven uit Ermelo? Of wilt u proeven van de klimaatneutrale koffie, ter plekke voor u bereid door een hippe barista? Of bent u op zoek naar een goed energieadvies? Hiervoor, maar ook voor vragen over zonnepanelen, uw tuin, het maken van compost en nog veel meer bent u welkom! Ook kinderen zijn van harte welkom, bijvoorbeeld om zelf een bijenhotel te bouwen!

WAT IS ER TE DOEN?

20190511 Huis en Tuin Event Ermelo 02Wij van Hoveniersbedrijf Stip laten u graag zien wat er mogelijk is op het gebied van duurzaam tuinieren. Zo laten we u graag meer zien over het concept van de Levende Tuin. En omdat wij NL Professional zijn bij NL Greenlabel kunt u ook kennis maken met allerlei duurzame producten die u kunt gebruiken in de tuin. Zo demonstreren wij u bijvoorbeeld hoeveel water de Hydrorock units op kunnen nemen en af kunnen geven. En ook laten wij u graag zien hoe makkelijk het is om uw gazon te laten maaien door een robotmaaier van Gardena. De instellingen hiervan, maar bijvoorbeeld ook van uw beregening of tuinlampen regelt u eenvoudig via uw smartphone! En uw tuinplan geven we graag vorm met onze 3D Tuindesigner teken software!

We zien u graag op het Huis & Tuin Event Ermelo! U bent welkom van 10.00 - 16.00 uur bij 't Weitje in Ermelo!

Bekijk hier de flyer voor het Huis en Tuin Event Ermelo 2019

Reacties

Plaats reactie


Antispam Ververs afbeelding

Vul bovenstaande tekens in