Besteedt zorg aan uw tuin

Nieuws

GARDENA Robotmaaier Acties

GARDENA Robotmaaier Acties

Dit voorjaar zijn er mooie acties voor de robotmaaiers van GARDENA. In de omgeving van Elspeet is een actiefolder verspreid, deze actiefolder kunt u ook hier bekijken! Profiteer nu van het complete aanbod en krijg ook een mooi en gezond gazon. En natuurlijk veel groener dan bij de buren!

Voordelen

Een robotmaaier van GARDENA heeft heel veel voordelen:

  1. Nooit sporen Het SensorCut systeem zorgt er voor dat de robotmaaier een willekeurig patroon maait. Hierdoor rijdt de maaier nooit dezelfde route en ontstaat er geen spoorvorming.
  2. Een gezonder gazon Robotmaaiers van GARDENA maaien dagelijks. Dit zorgt voor een gezonde, egale, groene grasmat en het maaiafval valt tussen de grashalmen en fungeert als een natuurlijke meststof voor het gazon. Deze hoeven dus niet opgeruimt te worden.
  3. Geen regensensor nodig Robotmaaiers van GARDENA werken onder alle omstandigheden, dus ook in de regen. Je gazon is dus altijd perfect onderhouden, ook in natte periodes.
  4. Waterdicht De functie waar velen op hebben gewacht: de SILENO city & SILENO life modellen kunnen eenvoudig schoongemaakt worden met de tuinslang.
  5. Eenvoudig te installeren De draden kunnen gewoon op het gazon gelegd worden en vast gezet met speciale haringen. Binnen enkele maanden zullen de draden niet meer zichtbaar zijn. Het menu van de robotmaaier zelf is heel eenvoudig, met de installatie wizard is de machine op de gewenste manier ingesteld en klaar voor gebruik.
  6. GARDENA smart system Meerdere GARDENA robotmaaiers zijn optioneel te koppelen op het GARDENA smart system. Via dit innovatieve systeem stuurt de gebruiker met één app, op de smartphone of tablet, de robotmaaier aan. Maar ook tuinbesproeiing, verlichting, vijverpomp en allerlei andere elektrische apparaten zijn vanuit dezelfde app te bedienen. Ideaal!

Benieuwd naar de producten van GARDENA? Laat het ons weten, wij helpen u graag verder! 

Bekijk hier de voorjaarsflyer van GARDENA.

Reacties

Plaats reactie


Antispam Ververs afbeelding

Vul bovenstaande tekens in