Besteedt zorg aan uw tuin

Nieuws

60 jaar Hoveniersbedrijf Stip - 60% korting

60 jaar Hoveniersbedrijf Stip - 60% korting

Dit jaar bestaat Hoveniersbedrijf Stip maar liefst 60 jaar! Om dat te vieren hebben wij dit najaar een bijzondere jubileum actie gelanceerd. Tuinbezitters die een duurzame tuin willen helpen wij nu met een tuinontwerp met maar liefst 60% korting! Zo betaalt u nu voor een tuin tot 100m2 grootte geen € 395,- maar € 158,- inclusief BTW!

20190920 Jubileumactie Tuinontwerp 02

Onze ontwerper Henriekus Stip komt graag bij u op bezoek om uw tuinwensen te bespreken. Op basis hiervan maakt hij voor u een compleet tuinontwerp. En een tuinontwerp bestaat bij ons niet alleen uit een plattegrond in 2D, maar ook uit meerdere 3D beelden! En uiteraard ontvangt u ook een beplantingsplan bij ieder tuinontwerp. De presentatie van het tuinontwerp vindt plaats bij ons op het bedrijf in onze inspiratieruimte, zo kunnen we u niet alleen goed het ontwerp presenteren maar ook meer informatie geven over de voorgestelde materialen.

Deze actie is geldig tot 31 oktober 2019. We ontwerpen maximaal 60 tuinen voor 60% korting. Iedere oppervlakte is welkom want iedere tuin kan een duurzame tuin worden! Verder is deze actie geldig tot maximaal 40km vanaf Hoveniersbedrijf Stip, buiten deze afstand zijn wij genoodzaakt reiskosten in rekening te brengen.

 

Deze actie is afgelopen, u kunt zich helaas niet meer aanmelden.

 

Reacties

Plaats reactie


Antispam Ververs afbeelding

Vul bovenstaande tekens in