Besteedt zorg aan uw tuin

Nieuws

Markt 'Energie en Duurzaamheid'

Markt 'Energie en Duurzaamheid'

Donderdag 21 november 2019 is in de Oranjehof in Elspeet de markt 'Energie en Duurzaamheid'. Vanaf 16.30 tot 20.30 uur bent u en jij van harte welkom aan de Staverdenseweg 34 in Elspeet. Deze middag en avond zijn er enkele presentaties, daarnaast presenteren diverse bedrijven zich rondom het thema. Hartelijk welkom!

De markt wordt georganiseerd in het kader van 'Nunspeet Leeft Natuurlijk', de markt is gratis toegankelijk. Wilt u meer weten over energie, oplossingen, subsidies, maar ook over wateroverlast en duurzaamheid in uw tuin? Kom dan naar de markt! In verband met de beperkte ruimte graag opgeven via de receptie van de Oranjehof via 0577-492278 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er zijn hapjes, drankjes en warme oliebollen te koop!

Op de markt is er om 17.30 en 19.30 uur een presentatie door gemeente Nunspeet over 'Energie en subsidie'. Om 18.30 uur is er een presentatie door ds. M. van Kooten over 'Energie en duurzaamheid Bijbels belicht'. 

Verder zijn deze middag de volgende deelnemers aanwezig:

Wij van Hoveniersbedrijf Stip laten u graag zien wat er mogelijk is op het gebied van duurzaam tuinieren. Zo laten we u graag meer zien over het concept van de Levende Tuin. En omdat wij NL Professional zijn bij NL Greenlabel kunt u ook kennis maken met allerlei duurzame producten die u kunt gebruiken in de tuin. Zo hebben wij onder meer een Hydrorock unit bij ons waarmee u eenvoudig regenwater in de grond kunt infiltreren. Ook kunt u een mooie robotmaaier van Gardena bewonderen waarmee u eenvoudig uw gazon kunt laten maaien. De instellingen hiervan, maar bijvoorbeeld ook van uw beregening of tuinverlichting regelt u eenvoudig via uw smartphone. En uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor een duurzaam tuinontwerp!

Bekijk hier de flyer voor de Markt 'Energie en Duurzaamheid'.

 

Reacties

Plaats reactie


Antispam Ververs afbeelding

Vul bovenstaande tekens in