Besteedt zorg aan uw tuin

Nieuws

Hoveniersbedrijf Stip dealer Groen Dak Compleet

Hoveniersbedrijf Stip dealer Groen Dak Compleet

Vanaf 2020 zijn wij dealer geworden van Groen Dak Compleet! Bij ons op het terrein kunt u nu de kant en klare sedumcassettes van dichtbij bekijken, voelen en ruiken. Ook voor bemesting voor het sedumdak kunt u bij ons terecht.

Via Groen Dak Compleet kunnen wij alles leveren wat nodig is om een groendak aan te leggen. Naast beschermdoeken en drainagematerialen voor direct op het dak leveren wij ook substraten en grind voor de opbouw van een extensief of meer intensief groendak. Het groendak kunnen wij voorzien van de meest gebruikte Sedummixmat, maar daarnaast zijn er ook allerlei variaties mogelijk met bijvoorbeeld een Bees & Butterflies Mat of een Wildflowermat. Uiteraard leveren wij nu ook kant en klare Sedum Trays in een tray van gerecycled HDPE of zacht milieuvriendelijk / organisch materiaal. Zo realiseert u snel en eenvoudig een groener dak dan uw buren!

Een groendak kent vele economische, ecologische en maatschappelijke voordelen. Zo zorgt een groendak voor waterretentie, luchtzuivering, een lagere omgevingstemperatuur, warmteregulatie, energiebesparing en biodiversiteit in de stad. Groene daken maken onderdeel uit van klimaatbestendig bouwen. Bovendien voelen mensen zich veel prettiger in een groene omgeving dan in een grijze.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een groen dak? Kom dan gerust eens langs! 

Groen Dak CompleetSedumdak

Groen Dak SubstraatDaktuinsubstraat

 

 

Reacties

Plaats reactie


Antispam Ververs afbeelding

Vul bovenstaande tekens in