Besteedt zorg aan uw tuin

Nieuws

GOUD! Duurzaamste hovenier van Nederland

GOUD! Duurzaamste hovenier van Nederland

Wij zijn de winnaar van de verkiezing Duurzaamste hovenier van Nederland 2021! Samen met Hooft Hoveniers en Paardekoper Tuinen waren wij genomineerd in de categorie Particuliere tuin. Op woensdag 9 maart 2022 hebben wij goud gewonnen, onze collega's hadden hetzelfde puntenaantal en hebben daarmee zilver behaald.

De jurering en prijsuitreiking zijn vanwege de coronapandemie anders verlopen dan voorgaande jaren. Het was lastig om in deze periode een jurybezoek te plannen, de jury heeft uiteindelijk eind vorig jaar een bedrijfsbezoek afgelegd. In het najaar van vorig jaar zijn ook de andere bedrijven bezocht. De prijsuitreiking heeft plaatsgevonden op de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg. 

De verkiezing van Duurzaamste Hovenier van Nederland is een initiatief van Tuin en Landschap in samenwerking Innogreen. In de jury zitten vertegenwoordigers van diverse organisatie waaronder NL Greenlabel, Stichting Tuinkeur en DeDuurzameTuin.nl. Vanwege de coronamaatregelen is het aantal deelnemers aan de jurybezoeken in de editie van 2021 ingeperkt.  

 

Reacties

A.L. van der Kwast
Hartelijk gefeliciteerd met deze 'beloning'/prijs!
Hier doe je het voor! Een goede bijdrage voor een stukje rentmeesterscha p!

Plaats reactie


Antispam Ververs afbeelding

Vul bovenstaande tekens in