Besteedt zorg aan uw tuin

Nieuws

Postzegeltuin op Gardenista

Postzegeltuin op Gardenista

Dit jaar is Hoveniersbedrijf Stip aanwezig op Gardenista. Want Gardenista is hét groenfestival in Nederland en wordt georganiseerd door Groei en Bloei. Dit jaar staat het thema ‘Leven in het Groen’ centraal. Samen met Annaparte Tuinontwerp gaan wij een postzegeltuin realiseren op het groenfestival Gardenista.

Ontwerp GardenistaLeven in het Groen

Gardensta is een 5-daags festival en biedt tuinontwerpers, bloemarrangeurs, hoveniers, kwekers, moestuinierders maar ook studenten, hobbyisten, kunstenaars en cateraars een podium waar ‘Leven in het Groen’ centraal staat. Gardenista vindt plaats op de historische buitenplaats 'Den Aledrinck' in Laag Zuthem vlakbij Zwolle. Er worden workshops voor kinderen georganiseerd, er zijn diverse kwekers en 150 exposanten en er worden onder meer lezingen gehouden en tuinadvies gegeven. Verder is de postzegeltuintjescompetitie die nieuw is op Gardenista. Naast deze competitie zijn er nog drie andere competities voor bloemschikken, kwekers en inspiratietuinen. In de postzegeltuincompetitie krijgen enthousiaste tuiniers en professionals de kans om op maximaal 10m2 een tuinidee te laten zien.

 

Ontwerp GardenistaDuurzaam ontspannen in het Groen

Op Gardenista gaat Hoveniersbedrijf Stip samen met Annaparte Tuinontwerp een postzegeltuin aanleggen. Onze tuin heeft het thema ‘Duurzaam ontspannen in het Groen’ meegekregen. In deze tuin is aandacht voor duurzaamheid door het gebruik van kastanjehout, gerecycled kunststof, Olivijnsplit en hergebruikte keien. De waterloop wordt gevuld door regenwater waardoor al het water in de tuin blijft. Ook biodiversiteit heeft een plek gekregen door diverse planten die insecten aantrekken en het gebruik van water, insectenhotel en een vogelhuisje. Ziet u zichzelf al ontspannen en genieten?


Benieuwd naar het eindresultaat? Kom dan in de laatste week van mei eens langs! Bekijk op www.gardenista.nl de locatie en openingstijden.

Reacties

Plaats reactie


Antispam Ververs afbeelding

Vul bovenstaande tekens in