Besteedt zorg aan uw tuin

Organisatie

Organisatie

Zorgeloos genieten van alles wat groeit en bloeit! Dat zien we graag bij onze opdrachtgevers. En daarvoor zijn wij iedere dag hard aan het werk. We hebben een mooi bedrijf met kleine en betrokken teams. Het complete team zorgt dankzij een goed georganiseerde bedrijfsvoering voor kwalitatief hoogstaand werk.

Als hoveniersbedrijf hebben we een duidelijke filosofie. Op ons bedrijf en in onze inspiratieruimte laten we graag zien hoe wij werken. Wij gaan graag verantwoord om met mens, plant en milieu. Daarom zijn wij vanaf het begin Professional bij NL Greenlabel en tevens aangesloten bij het platform Nunspeet Verduurzaamt waarin we kennis en ervaring rondom duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) delen. Verder zorgt de branchevereniging VHG regelmatig voor actueel nieuws over de bedrijfsvoering, veiligheid, arbo en milieu. Tenslotte zijn wij ook een geregistreerd leerbedrijf bij SBB om BBL en BOL leerlingen op te leiden.

Inspiratieruimte

Vanuit ons bedrijfspand wordt al het werk georganiseerd. In dit pand hebben we ook een inspiratieruimte gerealiseerd. In deze ruimte laten we graag zien wat er allemaal kan in een tuin. Er zijn veel ideeën op te doen en praktische voorbeelden te zien. Ook hebben we op ons terrein voorbeelden staan van diverse producten. De werking van de Rainwinner demonstreren we graag, ook de schermen van Kokowall laten we met alle plezier zien. Iedere zaterdag is er een inloopmorgen van 9.00 – 12.00 uur. Op afspraak maken we ook de andere dagen graag tijd voor u!

NL GreenlabelOrganisatie NL Greenlabel

Hoveniersbedrijf Stip is een hovenier met een groen hart en daarom als NL Professional aangesloten bij NL Greenlabel. Dit is een beweging die zich inzet om Nederland groener en duurzamer te maken. Om duurzaamheid inzichtelijk te maken is er een paspoort ontwikkeld voor materialen & producten, planten en gebieden. Initiatiefnemers zijn Lodewijk Hoekstra (bekend van Eigen Huis & Tuin en Green-Kids) en Nico Wissing (tuin- en landschapsontwerper).

Wij werken al tientallen jaren zoveel mogelijk met natuurlijke middelen en materialen. Bewust omgaan met de bodem is voor ons een tweede natuur. En waarom zou je oude klinkers weggooien als je die ook kunt gebruiken voor een stapelmuur? Hiermee brengen wij duurzaamheid graag in praktijk. Wij voelen ons daarom aan NL Greenlabel verbonden, daarnaast helpt deze beweging ons om tuinen nog duurzamer te maken en te houden!

VHG & Garantie

Wij zijn lid van branchevereniging VHG. Omdat wij hierbij aangesloten zijn weet u precies waar u  aan toe bent. Bij onze offertes ontvangt u een exemplaar van de Algemene Consumenten- of Business to Business Voorwaarden van de VHG. Ook kunt u zorgeloos genieten, vertrouwend op de kwaliteit van uw VHG-hovenier. Als bewijs daarvoor ontvangt u het VHG Garantiecertificaat. Mocht er toch iets niet in orde zijn, dan heeft u de garantie dat fouten en schade worden hersteld.

Lees hier meer over de garantie van de VHG-hovenier.