Besteedt zorg aan uw tuin

Vacatures

Vacatures

Voor ons team zijn wij nog op zoek naar een nieuwe collega. Staat de functie die jij zoekt er niet bij, neem dan ook gerust contact op voor een open sollicitatie. Hiervoor kun je rechtstreeks contact opnemen met Henriekus Stip via 06 - 27 19 55 43 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 

Vacature Assistent Hovenier20190605 Advertentie Assistent Hovenier

Heb jij een groen hart? En wil jij ons helpen met de aanleg van levende, duurzame tuinen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Assistent Hovenier ga jij met één van onze ervaren Allround Hoveniers aan de slag bij onze opdrachtgevers. Dit zijn voornamelijk particulieren, maar ook Verenigingen van Eigenaren en bedrijven in de directe omgeving van Elspeet (driehoek Apeldoorn, Zwolle en Amersfoort). Samen met je directe collega ben je actief met de aanleg en het onderhoud van duurzame tuinen. Iedere tuin leg je van A tot Z aan, van grondwerk tot het aanbrengen van de planten en van straatwerk tot en met het installeren van de techniek voor verlichting, wateropslag en beregening. En ook in het onderhoud leer je de inhoud van ons prachtige vak, van snoeien tot grasmaaien en van onkruid wieden tot bemesten. En natuurlijk nog veel meer!

Heb jij een mbo-opleiding in het groen afgerond of ben je nog met een opleiding bezig? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wij bieden jou:

  • een enthousiast team met gemotiveerde collega's
  • een familiebedrijf met ruim 60 jaar ervaring in het hoveniersvak
  • regionale projecten en daardoor weinig reistijd
  • regelmatig cursussen en bijscholing
  • diverse doorgroeimogelijkheden
  • salaris en andere vergoedingen conform de CAO voor Hoveniers en Groenvoorzieners

Begint jouw groene hart al sneller te kloppen? Bel dan snel met Henriekus op 06-27195543, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of gebruik het contactformulier.