Besteedt zorg aan uw tuin

Vacatures

Vacatures

Voor ons team zijn wij nog op zoek naar een nieuwe collega. Staat hier niet de functie bij waar jij naar op zoek ben, neem dan ook gerust contact op voor een open sollicitatie. Hiervoor kun je rechtstreeks contact opnemen met Henriekus Stip via 06 - 27 19 55 43 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 

Vacature Allround Hovenier

Heb jij een groen hart? En wil jij graag bij de duurzaamste hovenier van heel Nederland werken? En hou je ervan om levende en duurzame tuinen aan te leggen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Allround Hovenier ga je zelfstandig aan de slag bij onze opdrachtgevers. Dit zijn voornamelijk particulieren, maar ook Verenigingen van Eigenaren en bedrijven in de directe omgeving van Elspeet (driehoek Apeldoorn, Zwolle en Amersfoort). Je gaat vooral aan de slag met de aanleg van tuinen waarbij jij het leuk vindt om technische uitdagingen aan te gaan. Bouwen van veranda’s, vlonders en overkappingen, installaties voor opvang en hergebruik van regenwater, aanleg van elektra, verlichting en beregening inclusief bijbehorend straat- en grondwerk word jij blij van. Uiteraard vind je het niet erg om ook renovaties van en onderhoud in tuinen uit te voeren. Het grootste deel van de tijd werk je samen met een vaste collega en je vindt het leuk om andere medewerkers het mooie vak van hovenier te leren. 

Heb jij een mbo-opleiding in het groen afgerond en ben je in het bezit van rijbewijs B (BE is een pre)? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wij bieden jou:

  • een enthousiast team met gemotiveerde collega's
  • een familiebedrijf met ruim 60 jaar ervaring in het hoveniersvak én duurzaamste Hovenier van Nederland!
  • regionale projecten en daardoor weinig reistijd
  • regelmatig cursussen en bijscholing
  • diverse doorgroeimogelijkheden
  • salaris en andere vergoedingen conform de CAO voor Hoveniers en Groenvoorzieners

Begint jouw groene hart al sneller te kloppen? Bel dan snel met Henriekus op 06-27195543, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of gebruik het contactformulier.