Besteedt zorg aan uw tuin

Vacatures

Vacatures

Voor ons team zijn wij nog op zoek naar een nieuwe collega. Staat de functie die jij zoekt er niet bij, neem dan ook gerust contact op voor een open sollicitatie. Hiervoor kun je rechtstreeks contact opnemen met Henriekus Stip via 06 - 27 19 55 43 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 

Vacature Allround Hovenier 20210127 Advertentie Allround en Assistent Hovenier

Heb jij een groen hart? En hou je ervan om levende en duurzame tuinen te onderhouden en aan te leggen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Allround Hovenier ga je zelfstandig aan de slag bij onze opdrachtgevers. Dit zijn voornamelijk particulieren, maar ook Verenigingen van Eigenaren en bedrijven in de directe omgeving van Elspeet (driehoek Apeldoorn, Zwolle en Amersfoort). Naast het onderhoud van tuinen ga je voor ons ook met renovaties en aanleg van tuinen aan de slag. Een deel van de tijd ga je zelfstandig aan de slag, maar daarnaast pak je ook projecten met collega's aan en vind je het leuk om andere medewerkers het mooie vak van hovenier te leren. 

Heb jij een mbo-opleiding in het groen afgerond en ben je in het bezit van rijbewijs B (BE is een pre)? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wij bieden jou:

  • een enthousiast team met gemotiveerde collega's
  • een familiebedrijf met ruim 60 jaar ervaring in het hoveniersvak
  • regionale projecten en daardoor weinig reistijd
  • regelmatig cursussen en bijscholing
  • diverse doorgroeimogelijkheden
  • salaris en andere vergoedingen conform de CAO voor Hoveniers en Groenvoorzieners

Begint jouw groene hart al sneller te kloppen? Bel dan snel met Henriekus op 06-27195543, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of gebruik het contactformulier.